Zakendoen9 aug '12 12:40

Zakendoen Met | Frisse doorstart Sabon en Seppe Airpac

Auteur: Mijke Hurkx

Zakendoen Met Ruud Hendriks komt vandaag vanuit de BNR-studio in Amsterdam. En zijn zakenpartner is economieredacteur en presentator van BNR Voorkennis, Paul Laseur.

Ruud Hendriks
Ruud Hendriks

Erik Wienk, interim-directeur van de zeepjesketen Sabon schuift aan. En hij is twee-punt-nul. Want ja, begin juli werd de tent failliet verklaard, maar er kwam een doorstart! En die wordt nu geleid door de voormalig CFO van Sabon, die zich nu interim-directeur mag noemen. Maar wat komt daar allemaal bij kijken?

Een kantoorpand met parkeergarage is geen luxe, maar waar parkeer je een vliegtuig? Seppe Airparc heeft het antwoord op dit probleem. Een kantoor mét parkeerplaats voor je vliegtuig. Wauw. Stef Have van Seppe Airpac vertelt over de ambities van het bedrijf.

De voormalige baas van de Amsterdamse beurs boert nu goed in het Franse Loiregebied. Joost van der Does van de Willebois. Volgens hem moeten mkb'ers nu echt op zoek naar alternatieve financieringen, bijvoorbeeld in de vorm van een kredietunie.

Kun je via Skype ook een zakelijk conflict oplossen? Hoe run je een bedrijf dat zich aan de andere kant van de oceaan bevindt? Dat valt niet altijd mee, merkt onze wereldveroveraar van vandaag: Joost Kling van Eat Dutch Waffles.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen