Zakendoen15 aug '12 12:03

Zakendoen Met | Maatschappelijk verantwoord, mens centraal

Auteur: Thijs Baas

BNR Zakendoen Met Rens de Jong komt vandaag vanuit de BNR-studio in Amsterdam.

Rens de Jong
Rens de Jong

MVO Nederland
Boerenzoon Willem Lageweg werd na een jarenlange loopbaan bij de Rabobank directeur van MVO Nederland.Daarnaast is hij bestuurlijk onder meer actief op het terrein van de multiculturele samenleving en bij Women on Wings, een nieuwe sociale onderneming die zich richt op economische zelfstandigheid van vrouwen in India.

Online clubblad
Florens Röell is de eerste regiogast. Hij studeerde op Nyenrode Business school en ontwikkelde met zijn bedrijf Readmore een website waar clubs, bedrijven en individuen heel eenvoudig zelf een online clubblad of tijdschrift kunnen maken en distribueren. Advertentie-inkomsten die worden gegenereerd worden gedeeld met de makers van het blad.

Work on Progress
Ellen van den Adel is de tweede regiogast. Zij richtte in 2001 samen met AnneMarie Calon Work on Progress op. In de loop der jaren ontwikkelden zij hun programma's verder, waarbij altijd de mens en zijn omgeving centraal hebben gestaan.

De pitch komt vandaag van Wereldveroveraar Dennis Groeneveld, met Martine Hafkamp neemt Rens de laatste ontwikkelingen op de beurs door.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen