Zakendoen16 mrt '12 12:26

Studies, vrouwen aan de top en Twoppy

Auteur: Pieter van den Akker

Vandaag in Zakendoen Met met Rens de Jong: De deeltijdstudies op universiteiten en hogescholen dreigen te verdwijnen, aldus het Centrum voor Hoger Onderwijs Informatie. Doordat de kosten van deze deeltijdstudies stijgen, haken veel studenten in het reguliere hoger onderwijs af. Gaan de commerciële opleidingsinstituten daar van profiteren? Te gast is Eric Verduyn, directeur opleidingen van opleidingsinstituut NCOI.

Geen vrouw aan de top? Jammer, want dan zal Karmijn Kapitaal ook niet in uw bedrijf investeren. Dit private equity fonds gelooft heilig in gemengd leiderschap. De eerste investering in een bedrijf is net rond. Te gast is Desiree van Boxtel van Karmijn Kapitaal. 

Bootcamp: 
Startupbootcamp Amsterdam gaat nu pas echt beginnen, nu de tien finalisten bekend zijn. Drie maanden lang worden deze nieuwe bedrijven klaargestoomd voor de eerste financieringsronde. Te gast zijn Edwi Albering van Startupbootcamp Amsterdam en Rob van Buuren van Localsensor, één van de finalisten. 

Ik twop, jij twopt.....:
Hoe kunt u bij een bedrijfsevenement of festival de gasten een eind op weg helpen? De startup Twoppy biedt wellicht een vernieuwende oplossing: ontwikkel een gratis app specifiek voor uw event. Te gast is Jasper van Blerk van Twoppy.

Beurzen: 
Het laatste nieuws van de beurzen hoort u van Dennis Tigges van Velthuyse & Mulder. 

Luisteren dus! Zakendoen Met is iedere werkdag te beluisteren, van 12.30 tot 14.00 uur op BNR Nieuwsradio. Klik hier voor frequenties en hou altijd www.bnr.nl in de gaten voor de laatste nieuwsupdates.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen