Zakendoen9 dec '11 12:41Aangepast op 9 dec '11 15:11

Zakendoen Met | SNS, de Elzenkliniek en Verkoopjevordering.nl

Auteur: Maurice Driessens

In Brussel wordt druk onderhandeld over de toekomst van Europa. Hoe gaan de beurzen hierop reageren? Wordt het vertrouwen weer hersteld? In Zakendoen Met Frits Huffnagel een gesprek met Corné van Zeijl van SNS Asset Management.

Rimpelloos door het leven gaan is uit: Social attractiveness is het helemaal in Beauty-land. Want wie vertrouw je je centen toe: een bankdirecteur met een babyface, of één die er serieuzer uit ziet en een paar rimpeltjes van het leven heeft? Te gast is Helga van den Elzen van de Elzenkliniek.

Binnen families wordt zo nu en dan geld uitgeleend. Sinds een aantal maanden stijgt - door de crisis - het aantal mensen dat het geld niet meer terug ziet. Op je broer stuur je niet zo snel een incassobureau af. Daarom kun je die lening verkopen op verkoopjevordering.nl. Een gesprek met Rob de Haan.

Zakendoen Met Frits Huffnagel komt vrijdag van 12.30 tot 14.00 uur vanaf The Miljonair Fair in Amsterdam. En bij die Miljonair Fair hoort natuurlijk champagne! Te gast is óók nog eens Raymond Joore van het champagnemerk Zarb.

Gerelateerde artikelen