Zakendoen12 mrt '12 12:03

BNR Zakendoen Met | De pil, filmscripts en MasterPeace

Auteur: Fleur de Bruijn

Vandaag in Zakendoen Met Rens de Jong, vanuit café Stanislavski in Amsterdam: Het bedrijf is bekend van de anticonceptiepil, maar misschien nog wel meer van het massaontslag van vorig jaar: Organon. Inmiddels heeft het bedrijf weer volop vacatures.

Te gast is Joep Pluymen, directievoorzitter van MSD-Organon Nederland.

Films in de verkoop: 
Welke filmmaker heeft niet een paar pareltjes van scripts of films op de plank liggen, die hij wil slijten bij een producent of omroep? EU1.tv moet hét platform worden waar filmmaker, kijker en investeerder elkaar gaan vinden. Initiatiefnemer is acteur Waldemar Torenstra. 

Meten is weten: 
Als ondernemer maakt u natuurlijk graag reclame voor uw bedrijf. Maar hoe weet u nou of uw reclame-uitingen ook aankomen bij de consument? Het nieuwe bedrijf Surplace heeft een methode ontwikkeld om dat nu te meten. Te gast is Jacques Koster van startup Surplace. 

MasterPeace:
We kennen allemaal Dance4Life en Bevrijdingspop. Maar het nieuwste project van ondernemer Ilco van der Linde heet MasterPeace. Dat internationale event moet op 21 september 2014 plaatsvinden, op de Dag van de Vrede.

Beurzen: 
De laatste ontwikkelingen op de beurzen hoort u van Martine Hafkamp van Fintessa Vermogensbeheer.

Zakendoen met Rens de Jong, vanuit café Stanislavski in Amsterdam.

Luisteren dus! Zakendoen Met is iedere werkdag te beluisteren, van 12.30 tot 14.00 uur op BNR Nieuwsradio. Klik hier voor frequenties en hou altijd www.bnr.nl in de gaten voor de laatste nieuwsupdates.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen