Zakendoen15 mrt '12 13:07Aangepast op 15 mrt '12 13:50

BNR Zakendoen Met | Kunstgras, wietpas en bier

Auteur: Harmen Simon Teunis

Vandaag in Zakendoen met Frits Huffnagel: kunstgras en voetbal. De gevolgen van de invoering van de wietpas voor de branche en nat scheren op kantoor

Grote voetbalsterren lopen er mee weg. Robin van Persie en Christiano Ronaldo tonen hun kunsten op het kunstgras dat is aangelegd door het Nederlandse bedrijf Desso. Topman Stef Kranendijk komt vertellen over zijn passies. en dat is niet alleen voetbal, maar ook duurzaam ondernemen volgens het Cradle to Cradle concept.

In de wiet of niet?: 
Leidt de invoering van de wietpas tot een ontslaggolf bij de coffeeshops. De Stichting Belangenbehartiging Coffeeshoppersoneel verwacht 3000 tot 4000 ontslagen in deze branche. Te gast is de voorzitter, Jo Smeets. 

Nat scheren op kantoor: 
Heeft u een belangrijke zakenbijeenkomst, maar staan de stoppels in uw gezicht? Geen probleem: Bo-Aphredize van den Barselaar komt met haar startup Razor Revolution graag naar uw bedrijf om u onder handen te nemen.

Bier:
België en bier, dat is een gelukkig huwelijk. Geert Standaert en Imar Vandebriel hebben een gat in de markt ontdekt en produceren duurzame bierfusten. Hoe kunnen zij een voet tussen de deur krijgen bij de grote biermerken?

American Dream: 
Alle Amerikanen aan de kaas en de kaas-accossoires. Dat is het motto van wereldveroveraar Martijn Bos van Boska. Vanuit New York doet hij verslag van zijn laatste zakelijke ervaringen in The States.

Beurzen: 
De laatste ontwikkelingen op de beurzen hoort u van Franke Burink van Castanje Vermogensbeheer uit Vught.

Zakendoen met Frits Huffnagel, vanaf de High Tech Campus in Eindhoven (en lekker buiten!).

Luisteren dus! Zakendoen Met is iedere werkdag te beluisteren, van 12.30 tot 14.00 uur op BNR Nieuwsradio. Klik hier voor frequenties en hou altijd www.bnr.nl in de gaten voor de laatste nieuwsupdates.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen