Zakendoen13 dec '11 11:25Aangepast op 13 dec '11 13:46

Zakendoen Met | PepsiCo, Shell Live Award en EatDutchWaffles

Auteur: Maurice Driessens

PepsiCo stond op de Dow Jones duurzaamheidindex de afgelopen drie jaar op nummer één in de sector frisdranken. Dit jaar werd het bedrijf ook als meest duurzaam aangemerkt in de sector voeding en stootte daarmee Unilever van de eerste plek. In Zakendoen Met Frits Huffnagel een gesprek met Richard den Hollander, directeur van PepsiCo Nederland.

Wat hebben een couveuse, een schedel, een geluidscamera en  crowdfunding met elkaar gemeen? De ondernemers erachter wachten in spanning af of ze de winnaar zijn van de Shell Live-wire-award: een prijs voor innovatieve startups. Deze prijs wordt morgen uitgereikt.

In Zakendoen Met de vier finalisten: Heleen Willemsen van BabyBloom Healthcare, Rick Scholte van het bedrijf Sorama, Maikel Beerens van Xilloc Medical en Korstiaan Zandvliet, van Symbid.

Verder:
Hoe doen onze ondernemers het in het buitenland? Wat is er voor hen over de grenzen te winnen? Maar ook: welke valkuilen komen ze tegen? Het FD en BNR volgen een jaar lang 10 ondernemers die de wereld veroveren. Vandaag een gesprek met Joost Kling van EatDutchWaffles.

Zakendoen Met Frits Huffnagel komt dinsdag van 12.30 tot 14.00 uur live vanuit het Wereldmuseum in Rotterdam.

Gerelateerde artikelen