Zakendoen8 jun '16 08:58Aangepast op 9 jun '16 16:21

8 juni | Minister Schippers, E-Health en Ga Hosselen

Auteur: Martje Schoemaker

Marijke Roskam doet zaken vanaf de E-Health week in de Beurs van Berlage.

Of je nu naar de frietkot, vreetkeet of patatkraam gaat, en of je nu houdt van met, zonder of oorlog – een goede portie friet is vaak welkom. Culinair Nederland heeft dat nu ook door – de upscale frietzaak verovert stedelijk Nederland. Te gast is kok Niven Kuns van Frietdistrict.

Ga Hosselen
Dat je geen baan nodig hebt om rond te komen, dat weet ondernemend Nederland al lang. Zelfs een bestaan als zzp’er is niet zaligmakend. De nieuwste trend is: hosselen. Een hosselaar scharrelt zijn kostje bij elkaar met verschillende activiteiten die samen genoeg opleveren om van te leven.

Minsiter Schippers
Beter worden door de cloud, op het eHealth congres in Amsterdam staat de toekomst van de gezondheidszorg centraal. Jeroen Tas van Philips Health en minister Schippers zijn te gast.

FocusCura
Zorginnovatiebedrijf FocusCura is als eerste Nederlands bedrijf geselecteerd als Apple mobility partner — een samenwerking tussen Apple en honderd internationale bedrijven om nieuwe applicaties en tools voor iPad en iPhone te ontwikkelen. Oprichter Daan Dohmen is te gast.

Gerelateerde artikelen