Zakendoen30 jun '16 17:05Aangepast op 5 jul '16 15:11

1 juli | Gigstarter, Pitches en Pets Deli

Auteur: Thomas Groenewold

Gigstarter wil de LinkedIn voor live muziek worden. Het Nederlandse doe-het-zelf boekingsplatform koppelt artiesten aan podia, festivals en privéfeesten. Nu met het freemium-bedrijfsmodel de eerste duizend artiesten binnen zijn, beproeft De Kuyper zijn verdienmodel ook over de grens.

Ruud Hendriks doet zaken met de opricher: Paul de Kuyper.

Pitches
De zon schijnt, dertig graden buiten en verlang je naar het strand terwijl je gewoon op kantoor aan het ploegen bent... De oplossing is daar... we verplaatsen kantoor gewoon naar het strand! Sarah Buswell van Zee-as komt pitchen.
En koffie zonder cafeïbne... maar gemaakt van: geroosterde biologische cichoreiwortel, de ander van geroosterde biologische spelt. Dat is de variant van Chikko Not Coffee. David Klingen komt pitchen.

Pets Deli
Omdat zijn labrador allergisch bleek voor industrieel voer begon Berlijner David Spanier zelf met verse ingrediënten te koken voor zijn hond. Dit groeide uit tot Pets Deli, een bedrijf dat maaltijdboxen aan de deur levert voor honden en katten. Eén van de meest veelbelovende start-ups van Duitsland komt nu naar Nederland.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen