Zakendoen5 jul '16 09:00Aangepast op 7 jul '16 15:13

5 juli | Spoorwegmuseum, Griekenland en kogelwerend glas

Auteur: Martje Schoemaker

De grote dagattracties beleefde een topjaar in ons land. Zo ook het Spoorwegmuseum, dat desondanks ingrijpend heeft verbouwd. Te gast is directeur Marten Foppen, die vorig jaar overstapte van het Dolfinarium Harderwijk.

Volgens de Griekse president Pavlopoulos heeft zijn land de ergste crisis achter zich gelaten. Tijdens zijn tweedaags bezoek aan Nederland wil hij de relatie tussen Nederland en Griekenland verstevigen, zonder voorbij te gaan aan het vluchtelingenprobleem. Daarover praten we met advocaat Mark Tsoutsanis, kenner van de Griekse economie.

WeMarket & Spotcap
B2B-marktplaats WeMarket gaat een samenwerking aan met online kredietverstrekker Spotcap. Met de samenwerking willen beide partijen sneller klanten aan elkaar koppelen. Over de samenwerking spreken we met Patrick Steenkist, CEO WeMarket en met Niels Turfboer, MD Spotcap Benelux & VK.

Vetrotech Saint-Gobain
De vraag naar kogelwerend glas blijft toenemen. In Frank is het al verplicht dat alle overheidsgebouwen voorzien zijn van ‘Kalasjnikov-proof’ glas. Glasfabrikant Vetrotech Saint-Gobain levert internationaal en weet precies weelke voorwaarden en regels gelden er voor beveiligd glas in het Midden Oosten, Amerika en hier in Europa. Zijn we echt veiliger achter speciaal glas?


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen