Zakendoen7 jul '16 09:08Aangepast op 11 jul '16 15:12

7 juli | Slijtersunie, sociale regelingen en Dutch Digital Agencies

Auteur: Martje Schoemaker

Met ons ondernemerspanel praten we deze week over hoe zzp'ers beter kunnen ondernemen, de revolutie van internetboodschappen en of ondernemers zich überhaupt wel moeten inlaten met ingewikkelde bankproducten als derivaten. Te gast zijn Zarayda Groenhart van TheWhyGirl en hoofdredacteur Remy Ludo Gieling van Sprout.

Sociale regelingen
Het groeiende aanbod aan sociale regelingen biedt ondernemers volop kansen, maar in de praktijk zien ze steeds vaker door de bomen het bos niet meer en laten daardoor veel geld liggen. Daarover gaan we praten met Daniel Rijnbeek van risico-adviseur en verzekeringsmakelaar Aon, die heeft daar onderzoek naar gedaan.

Dutch Digital Agencies

Voorzitter Adjan Kodde van branchevereniging DDA presenteert de jaarcijfers van de Nederlandse digitale industrie. Een tipje van de sluiter: digitale bureau's verdienen hun geld in toenemende mate over de grens.

Brancheorganisatie Slijtersunie

De pilot 'gemengde horecabestemming', die begin dit jaar is ingevoerd door een aantal gemeenten, zorgt voor grote problemen. Dat stelt de Brancheorganisatie Koninklijke Slijtersunie en spande daarom een kort geding aan tegen de Vereniging Nederlandse Gemeenten.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen