Bouw & Woningmarkt22 apr '22 14:31

Onno Hoes stopt als voorzitter van makelaarsvereniging NVM

Auteur: ANP

Onno Hoes houdt het al na één termijn als voorzitter van makelaarsvereniging NVM voor gezien. De voormalig burgemeester van Maastricht trad drie jaar geleden aan en zal zijn functie, na het aflopen van zijn termijn in augustus, neerleggen.

Volgens Hoes, die tevens waarnemend partijvoorzitter is van de VVD, is de NVM een nieuwe fase ingegaan, en daar hoort volgens Hoes een nieuwe voorzitter bij. Een beslissing die de NVM betreurt. Hoes: 'Ik laat de NVM vol vertrouwen achter en ik kijk terug op een dankbare en mooie periode.'

Ook noemt Hoes het een natuurlijk moment om op te stappen. 'Nog eens drie jaar, dan ben ik 64. Ik wil kijken of ik nog andere dingen kan doen. Dit is een mooi moment om te stoppen. De NVM staat er goed voor dus er zijn geen zorgen. En er is zéker geen ruzie', benadrukt hij. Hoes weet nog niet wat hij gaat doen na zijn vertrek.

De vereniging start binnenkort met de zoektocht naar een nieuwe voorzitter. De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs werd opgericht opgericht in 1898 en is met ruim 4400 aangesloten leden de grootste organisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen van het land.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen