Klantenshow31 jul '13 10:30Aangepast op 31 jul '13 10:50

Vernieuwd platform AutoScout24 Trucks focust op internationale markt

Auteur: Redactie Customer Talk

De online automarktplaats AutoScout24 heeft het Nederlandse platform van AutoScout24 Trucks vernieuwd. De onderneming wil de vraag en aanbod markt internationaal beter bij elkaar kunnen brengen en de website is daarom vanaf nu beschikbaar in twaalf talen. In landen zoals Nederland ligt de focus op verkopende partijen en de lokale markt, maar Europa-breed richt AutoScout24 zich op de wereldwijde afzetmarkt.

Vernieuwd platform AutoScout24 Trucks focust op internationale klanten
Vernieuwd platform AutoScout24 Trucks focust op internationale klanten

AutoScout24, een online automarkt in Europa, heeft het platform AutoScout24 Trucks vernieuwd. Het platform is nu beschikbaar in twaalf talen en heeft daarmee een internationale focus. Bezoekers uit groeiregio's als Oost-Europa, Rusland, Afrika en het Midden-Oosten moeten zo beter bediend kunnen worden. Daarnaast moeten advertenties zich automatisch vertalen. Als een advertentie bijvoorbeeld is ingevoerd in het Nederlands, kan deze automatisch vertaald worden in de overige elf talen.

Op AutoScout24 Trucks worden tweedehands vrachtwagens, trailers, bussen en tractoren aangeboden. Met de internationale focus wil de onderneming vraag en aanbod beter bij elkaar kunnen brengen. Een groot deel van de tweedehands trucks wordt verkocht aan landen buiten West-Europa en AutoScout24 Trucks maakt daarom onderscheid tussen verkoop- en inkooplanden. In landen als Nederland ligt de focus op verkopende partijen en de lokale markt, maar Europa-breed richt AutoScout24 zich op de wereldwijde afzetmarkt.

Jurgen Vugts, directeur van AutoScout24 Nederland, vertelt: 'Nederland speelt een belangrijke rol in de internationale markt voor gebruikte vrachtwagens. Het samenbrengen van vraag en aanbod via een website die de geschikte zoek- en vergelijkingsfuncties heeft en beschikbaar is in verschillend talen, is daarbij essentieel.'

Dit artikel is geschreven door Customer Talk


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen