Klantenshow12 dec '12 09:19Aangepast op 13 dec '12 00:09

ING geeft klanten inzicht in creditcarduitgaven via app

Auteur: Redactie Customer Talk

De Nederlandse bank ING gaat zijn Mobiel Bankieren App uitbreiden door klanten inzicht te geven in hun creditcarduitgaven. Gebruikers van de applicatie moeten creditcardbetalingen kunnen inzien en kunnen aflossen. De bank wil zijn klanten hiermee meer grip en inzicht geven in hun financiële bankzaken.

De ING wil zijn klanten een compleet inzicht kunnen bieden in hun geldzaken. De Nederlandse bank breidt daarom zijn Mobiel Bankieren App uit met de functionaliteit om creditcardgegevens in te kunnen zien. Klanten moeten nu inzicht hebben in hun betalingen met creditcard tot vijftien maanden terug. Ook moeten gebruikers kunnen zien hoeveel ze nog kunnen besteden in de maand en ook moeten betalingen afgelost kunnen worden. Naast het inzicht in betalingen, moet via de applicatie ook de mogelijkheid bestaan om extra af te lossen en er moet inzicht te verkrijgen zijn in reserveringen die met creditcards zijn gedaan.

Met deze uitbreiding wil ING tegemoet komen aan de wensen van zijn klanten. Volgens de bank gaven klanten regelmatig aan graag inzicht te willen hebben in hun creditcarduitgaven via hun mobiele telefoon.

Dit artikel is geschreven door Customer Talk


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen