Klantenshow20 feb '13 09:59

NH Hotels zet in op affiliatiemarketing in Europa

Auteur: Redactie Customer Talk

De wereldwijde hotelketen NH Hotels zet in op affiliatieprogramma's om internationale groei te realiseren. De keten heeft een overeenkomst getekend met Tradedoubler, speler op het gebied van performance-based digitale marketing en technologie. Met het aangaan van deze overeenkomst moeten er affiliatieprogramma's worden geïntroduceerd in onder andere Nederland, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. De onderneming gaat gebruik maken van het uitgeversnetwerk met kortingscodes, e-mailmarketing, content- en vergelijkingswebsites.

NH Hotels wil internationale groei realiseren door in te zetten op affiliatiemarketing. De onderneming heeft hiervoor een overeenkomst gesloten met Tradedoubler, speler op het gebied van performance based digitale marketing en technologie. De affiliatiecampagne moet onder andere gebruik maken van de het uitgeversnetwerk van Tradedoubler met kortingscodes, e-mailmarketing en content- en vergelijkingswebsites.

De wereldwijde hotelketen gaat deze vorm van marketing in zetten in negen Europese landen, namelijk Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland.

Dit artikel is geschreven door Customer Talk


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen