Klantenshow5 sep '13 10:39

Greetz gaat bestellingen op zondag verwerken en maandag bezorgen

Auteur: Redactie Customer Talk

Wenskaarten webwinkel Greetz gaat vanaf nu bestellingen die op zondag worden geplaatst nog dezelfde dag verwerken waardoor ze op maandag bezorgd kunnen worden. Ook wordt de uiterlijke besteltijd voor wenskaarten en cadeaus voor alle dagen van 20.00 uur verlengd naar 22.00 uur. Klanten moet zo ook mensen die op maandag jarig zijn een cadeautje kunnen sturen.

Greetz gaat bestellingen op zondag verwerken en maandag bezorgen
Greetz gaat bestellingen op zondag verwerken en maandag bezorgen

Greetz, de webwinkel voor wenskaarten en de cadeauservice, gaat voortaan bestellingen die op zondag geplaatst worden nog dezelfde dag verwerken. Zo kunnen de bestellingen op maandag al bij de ontvangers bezorgd worden. Ook heeft het bedrijf de uiterlijke besteltijd voor cadeaus voor alle dagen van 20.00 uur verlengd naar 22.00 uur. Voor wenskaarten is dit ook mogelijk, maar daar moeten klanten wel extra voor betalen.

Johan van Vulpen, oprichter en chief executive officer (ceo) van Greetz, vertelt over de uitbreiding van de service: 'Het overkomt ons allemaal wel eens dat we te laat aan die ene verjaardag denken. We hopen dan ook dat we met deze service-uitbreiding Nederland weer een stukje attenter maken. Ook kan er zo een cadeau bezorgd worden bij mensen die op maandag jarig zijn.'

De verbreding van de bezorgservice betekent een uitbreiding van de huidige samenwerking met Packs, de logistieke partner voor verzending van pakketpost.

Dit artikel is geschreven door Customer Talk


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen