Klantenshow17 jan '13 14:12

DPD Pakketservice gaat pakketten ook op zaterdag bezorgen

Auteur: Redactie Customer Talk

DPD Pakketservice wil de ontvanger centraal stellen in de logistieke dienstverlening en gaat daarom ook pakketten op zaterdag bezorgen. Hiermee wil het bedrijf tegemoet komen aan de aan de toenemende vraag naar bezorging buiten de standaard werkdagen. Het bezorgen op zaterdag geldt als een aanvulling op de standaard pakketverzending en is mogelijk voor particuliere- en zakelijke bezorgadressen.

DPD Pakketservice gaat pakketten ook op zaterdag bezorgen
DPD Pakketservice gaat pakketten ook op zaterdag bezorgen

Om aan de toenemende vraag naar bezorging buiten de standaard werkdagen te kunnen voldoen gaat DPD Pakketservice nu ook op zaterdag pakketten bezorgen. Volgens het bedrijf neemt deze vraag onder andere door de populariteit van het online winkelen steeds meer toe. Michaël van Ooijen, ceo DPD Nederland en head of cluster DPD Benelux, vertelt: 'We zien duidelijke wensen van onze klanten om onze bezorgdagen uit te breiden naar de zaterdag. Voor bol.com verzorgen we daarom al leveringen op zaterdag in de Albert Heijn afhaalpunten en ook voor Gazelle leveren we op zaterdag fietsonderdelen."

De pakketdienst levert vanaf nu zes dagen per week pakketjes. De levering op zaterdag geldt als een aanvulling op de standaard pakketverzending en is mogelijk voor particuliere- en zakelijke bezorgadressen.

Dit artikel is geschreven door Customer Talk

Gerelateerde artikelen