Klantenshow12 dec '12 11:53Aangepast op 13 dec '12 00:09

Emesa komt met app voor mobiele kortingscoupons

Auteur: Redactie Customer Talk

Emesa Nederland BV, moederbedrijf van onder andere de veilingsite VakantieVeilingen.nl, gaat nu ook kortingen aanbieden via mobiele apparaten. Het bedrijf komt met de couponapplicatie joypas. Via deze app, ontwikkeld door AppVantages, moeten gebruikers op hun mobiel aanbiedingen kunnen ontvangen. Het moet dan gaan om acties die direct op locatie ontvangen kunnen worden en om algemene acties. Ook moet de app gepersonaliseerde acties kunnen aanbieden.

Emesa komt met app voor mobiele kortingscoupons
Emesa komt met app voor mobiele kortingscoupons

E-commercespeler en moederbedrijf van onder andere VakantieVeilingen.nl, Emesa Nederland BV, gaat de consument nu ook kortingscoupons aanbieden via mobiele apparaten. Het bedrijf introduceert joypas. Een mobiele applicatie die gebruikers op hun smartphone aanbiedingen moet gaan tonen. Zo moeten er acties getoond worden die direct op locatie geïnd kunnen worden, maar er moeten ook algemene aanbiedingen getoond kunnen worden. De app moet ook gepersonaliseerde aanbiedingen kunnen inzetten.

Marc Muller, chief executive officer (ceo) van Emesa Nederland, vertelt: 'We willen testen of een dergelijke op maat gemaakte applicatie voor kortingscoupons een aanvulling kan zijn op onze bestaande business.' De testfase van de door AppVantages ontwikkelde app is ingegaan op 10 december jongstleden en eindigt op 10 maart 2013.

Dit artikel is geschreven door Customer Talk


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen