Klantenshow17 dec '12 14:28

Uitgeverij Big Balloon lanceert app naast printuitgave

Auteur: Redactie Customer Talk

Big Balloon, uitgever van kinderboeken en tijdschriften, komt met een applicatie voor jonge kinderen, Vrolijk kerstfeest!, genaamd. Met de applicatie kunnen kinderen spelletjes spelen die zowel leerzaam als leuk moeten zijn. De uitgever ziet de toegevoegde waarde van deze applicaties en heeft daarom besloten om naast de printuitgaven van zijn titels zoals Dora, My Little Pony en Playmobil, ook uitgaven te gaan publiceren op de iPad en de iPhone. De Vrolijk kerstfeest! applicatie is ontwikkeld op het LayerGloss platform.

Uitgeverij Big Balloon komt met app naast printuitgave
Uitgeverij Big Balloon komt met app naast printuitgave

Uitgever van kinderboeken en tijdschriften Big Balloon lanceert Vrolijk kerstfeest!, een applicatie voor kinderen met spelletjes die leerzaam en leuk moeten zijn. Eerder al kwam de uitgever met de applicatie, Sint is jarig!. De kerstfeest applicatie is bestaat naast het fysieke gelijknamige boekje. De uitgever zegt de toegevoegde waarde van de applicaties te zien en besloot daarom om naast printuitgaven ook apps te gaan leveren voor de mobiele apparaten van Apple.

De applicatie is ontwikkeld op het LayerGloss platform. Via dit platform kunnen applicaties worden uitgegeven. Het bedrijf is bezig met de ontwikkeling van een nieuwe oplossing, de Online App Creator 2.0. Hiermee moeten organisaties zelf applicaties kunnen ontwikkelen. Verwacht wordt dat de oplossing in januari wordt gelanceerd.

Dit artikel is geschreven door Customer Talk


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen