Klantenshow22 nov '12 16:00

Bol.com wil assortiment verkopen via andere websites

Auteur: Redactie Customer Talk

E-commercespeler bol.com gaat zijn assortiment verkopen via website-eigenaren. Via de nieuwe winkelwidget, moeten eigenaren van sites zonder programmeerkennis een webwinkel kunnen creëren door op hun eigen site relevant assortiment van bol.com te verkopen. Die eigenaren moeten dan zelf een percentage verdienen van de omzet.

Bol.com wil assortiment ook verkopen via andere websites
Bol.com wil assortiment ook verkopen via andere websites

Webwinkel bol.com komt met een winkelwidget. Dit is een tool die eigenaren van websites in staat moet stellen om producten van bol.com via hun eigen website te verkopen. Deze website-eigenaren moeten zelf kunnen kiezen welk assortiment ze willen verkopen. Zo kan iemand met een website voor jonge ouders met informatie over baby's, bijvoorbeeld het baby-assortiment en relevante boeken van bol.com via zijn eigen website aanbieden.

Website-eigenaren die assortiment van bol.com verkopen via hun eigen website verdienen een percentage van de omzet. Via de widget moet aangevinkt kunnen worden welk assortiment de site-eigenaar op zijn site wil verkopen en ook moet de omgeving vormgegeven worden in zijn eigen kleuren. Volgens bol.com is programmeerkennis niet nodig en moet de widget ook voorraadbeheer en afrekenmodules uit handen nemen.

Dit artikel is geschreven door Customer Talk


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen