Klantenshow19 nov '12 11:31Aangepast op 19 nov '12 20:35

NDC mediagroep biedt klant 24/7 service bij bezorgklacht

Auteur: Redactie Customer Talk

Multimediabedrijf NDC mediagroep heeft zijn klantenservice uitgebreid met een telefonische selfservice applicatie. Hierdoor moeten abonnees zelf 24 uur per dag en 7 dagen per week klachten over bezorgingen kunnen doorgeven via de telefoon. Klanten moeten hierdoor ook buiten de openingstijden van de mediagroep bezorgklachten kunnen melden, zodat deze direct verwerkt kunnen worden voor bijvoorbeeld nabezorging. Softwareleverancier Telecats heeft de applicatie geïmplementeerd.

NDC mediagroep, multimediabedrijf dat actualiteiten en informatie verzamelt, selecteert, produceert en distribueert, wil zijn klanten beter kunnen ondersteunen bij bezorgklachten. Om deze verbetering te realiseren heeft het bedrijf in samenwerking met softwareleverancier Telecats een telefonische selfservice applicatie ontwikkeld. Hiermee moet het voor klanten mogelijk zijn om via een vast keuzemenu hun bezorgklacht 24 uur per dag en 7 dagen per week door te geven.

De softwareleverancier heeft een interactive voice response (ivr) applicatie geïmplementeerd bij de mediagroep. Via een spraakapplicatie moeten bezorgklachten automatisch afgehandeld kunnen worden. Met het telefoonnummer van de beller of de combinatie van ingesproken postcode en huisnummer, moet er een automatische registratie van de klacht gemaakt kunnen worden. Hierdoor moet bijvoorbeeld direct een nabezorging ingepland kunnen worden.

Dit artikel is geschreven door Customer Talk


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen