Klantenshow18 dec '12 11:21

Lancôme wil klant overal bereiken met mobiele webwinkel

Auteur: Redactie Customer Talk

Het cosmeticamerk Lancôme wil zijn klanten overal en altijd de mogelijkheid geven om producten te kopen. Om hier aan tegemoet te kunnen komen, komt het cosmeticamerk met een nieuwe e-commercewebsite voor mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. De mobiele websites zijn ontwikkeld en geïmplementeerd door softwareleverancier SapientNitro en ook wordt er gebruik gemaakt van het e-commerceplatform Demandware.

Lancôme wil klant overal bereiken met mobiele webwinkel
Lancôme wil klant overal bereiken met mobiele webwinkel

Cosmeticamerk Lancôme wil zijn klanten overal kunnen bereiken. Klanten moeten onderweg ook aankopen kunnen doen bij het bedrijf en daarom komt de organisatie met een mobiele e-commercewebsite voor smartphones en een applicatie voor tablets. Ook komt de organisatie met een cadeaugids voor de feestdagen.

In de webwinkels voor de verschillende mobiele kanalen moet een consistente winkelervaring neergezet kunnen worden. Daarnaast moeten er gedetailleerde productpagina's beschikbaar zijn waar consumenten kleuren moeten kunnen kiezen, video's kunnen bekijken en toegang moeten hebben tot 'hoe-doe-ik-informatie'.

De mobiele websites zijn ontwikkeld en geïmplementeerd door softwareleverancier SapientNitro. Ook is gebruik gemaakt van het e-commerceplatform Demandware.

Dit artikel is geschreven door Customer Talk


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen