De Nieuwe Onderneming15 jan '15 17:48Aangepast op 15 jan '15 23:20

15 januari | Eten aan je voordeur

Auteur: Dave Krajenbrink

De pizza die weet of wel je trek hebt in een pizza.

Eten aan je voordeur. Pizza, loempiaatje, patat en verse groenten. Het FoodService Instituut becijferde deze week dat deze markt in Nederland de grens van 1 miljard euro heeft bereikt. Is dat veel, is het weinig, is het de grens van wat er in ons land kan? Kortom is de koek al verdeeld?

En welke innovaties kunnen we in deze aan huis bezorgde etenswaren verwachten? Een pizzabakker die weet wanneer hét moment is om een pizza aan te bieden. Wanneer je nog op de A2 zit of van de sportschool komt?

Te gast zijn:
Jitse Groen, oprichter en ceo van Thuisbezorgd.nl
Jeroen Bos, oprichter va E-Commerce Result

Verslaggever Elfanie toe Laer ging langs bij HosPol, een bedrijf dat de zwarte lijst die binnen de horeca circuleert gedigitaliseerd  heeft. Een handdoek pikken van je hotelkamer is er dus niet meer bij.

De Nieuwe Onderneming, elke donderdag van 19:00 tot 19:30 uur.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen