Verboden Toegang17 jul '17 21:25Aangepast op 27 jul '17 14:11

De grootste hotelkamer van Nederland

Auteur: Wesley Schouwenaars

Plekken die eigenlijk gesloten zijn, gaan voor BNR voor één keer open. Dit keer op grote hoogte, bovenin de nieuwe A'Dam Toren, pal achter het Centraal Station in Amsterdam. De kamer is groot én heel duur.

Foto ANP
Foto ANP

Een prachtig uitzicht, een eigen vleugel en enorm veel ruimte. Ruimte voor je hele familie, de schoonfamilie en alle aanhang. Voor al je vrienden en daar weer de vrienden van. Zo beschrijft verslaggever Harmen van der Veen de grootste hotelkamer van Nederland. 'Het is bijna zeshonderd vierkante meter', vertelt beheerder Gitte Milder. De kamer kost tienduizend euro, maar dan heb je wel je eigen dj-set.

Tot nu toe hebben er slechts twee overnachtingen plaatsgevonden. 'De loft heeft een dubbele functie', vertelt Milder. 'Je kunt deze ruimte ook privé huren of als bedrijf. Dan kun je denken aan awardshows, sit-down diners of aan intieme concerten.' Voor die verhuur betaal je overigens een lager bedrag. Mocht je een overnachting willen boeken, dan kan dat pas in 2018. 'Je moet geduld hebben, maar ik denk dat geduld in dit geval een schone zaak is', zegt Milder.

Lees alle verhalen in de serie Verboden toegang


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen