De Opvolgers14 feb '16 12:56Aangepast op 1 jun '16 09:09

Camille Oostwegel jr.

Auteur: Nina van den Dungen

Alleen al zijn naam zorgt ervoor dat hij eigenlijk niet om opvolging heen kan. Camille Oostwegel jr. (junior) is 30 en in juli 2015 officieel toegetreden tot de directie van Camille Oostwegen ChâteauHotels & -Restaurants, het bedrijf dat zijn vader Camille Oostwegel sr. (senior) heeft opgericht.

Camille jr. werd praktisch geboren in het restaurant van zijn vader. In 1980 startte senior zijn eerste restaurant en bouwde zijn imperium in de loop der jaren uit tot drie hotels en zes restaurants in het zuiden van Nederland. Daartoe behoren Château Neercanne in Maastricht, Winselerhof in Landgraaf, Château St. Gerlach in Valkenburg en het Kruisherenhotel Maastricht in Maastricht.

Camille jr. had altijd al de droom ooit zijn vader op te volgen. Hij volgde daarom onder meer een opleiding aan de Hotel Management School Maastricht en deed een Bachelor of Business Administration. Vervolgens werkte hij een aantal jaren bij bekende hotelketens in Spanje en de Verenigde Staten. Nu is hij definitief terug in Nederland en bereidt zich voor op de opvolging. In vier tot vijf jaar moet hij het stokje van zijn vader hebben overgenomen.

Gerelateerde artikelen