De Opvolgers14 feb '16 13:02Aangepast op 1 jun '16 09:09

Thijs Bochane

Auteur: Nina van den Dungen

Thijs Bochane (38) staat al een tijdje aan het roer van Bochane Groep, een bedrijf dat handelt in nieuwe en gebruikte auto’s, maar dat zich ook bezighoudt met onderhoud, reparatie, schadeherstel, leasing, verhuur, financieringen en verzekeringen.

Merken die je bij Bochane vindt zijn onder andere Renault, Hyundai en Nissan. Het bedrijf werd in 1934 opgericht door de familie Hoogendoorn. Vader Bochane kocht het bedrijf in 1984 over en bleef er 25 jaar lang leiding aan geven. Hij gaf het stokje in 2009 door aan zijn zoon Thijs. 

Thijs heeft altijd interesse gehad in het bedrijf en ging er in 2004 daadwerkelijk aan de slag. Voor die tijd deed hij een opleiding Automotive Management aan de IVA Business school in Driebergen, behaalde hij zijn Bachelor of Business Administration in Michigan en studeerde hij ook Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Als Algemeen Directeur van de Bochane Groep is het zijn rol om iedereen zoveel mogelijk te faciliteren om het maximale te kunnen presteren.

Gerelateerde artikelen