De Opvolgers11 mrt '15 12:51Aangepast op 1 jun '16 09:21

Marriël van der Most van Koninklijke Van der Most

Auteur: Sjors Rodenburg

De vraag was niet of Marriël van der Most voor het familiebedrijf zou gaan werken, maar wanneer. Twee jaar geleden was het zo ver, ze ging aan de slag als accountmanager bij de grootste enveloppenfabriek in de Benelux nadat ze enkele jaren actief was geweest in de evenementenwereld. Nu wordt Marriël klaargestoomd om op termijn het bedrijf te gaan leiden.

De firma W. van der Most werd in 1904 opgericht door Willem van der Most. Net na de oorlog nemen zijn drie zonen het bedrijf over. Het bedrijf maakt een sterke groei door, met name door de automatische productie van enveloppen. Eind jaren zeventig was het de beurt aan de derde generatie: opnieuw stond een Willem aan het hoofd.

Willem is nog steeds betrokken bij het familiebedrijf, maar de dagelijkse leiding is in handen van Cor en Rob van der Most, respectievelijk de vader en achterneef van Marriël. Een andere achterneef, Bart, is verantwoordelijk voor de productieafdeling. Tijdens het honderdjarig bestaan in 2004 ontving Van der Most het Predikaat Koninklijk uit handen van de Commissaris van de Koningin.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen