Economie29 apr '19 16:54

'Private Equity moet eerlijke kans krijgen bij Vivat'

Auteur: BNR Webredactie

Private equity moet een eerlijke kans krijgen rondom de verkoop Nederlandse verzekeraar Vivat. Dat stelt Annemarie Jorritsma, als voorzitter van de branchevereniging: de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen. 'Ze heeft daar een punt', zegt Jaap Koelewijn, hoogleraar finance aan Nyenrode Universiteit.

Jorritsma, tevens voorzitter van de VVD in de Eerste Kamer, reageert daarmee op Tweede Kamerleden Bart Snels van GroenLinks en Henk Nijboer van de PvdA, die de Nederlandse Bank oproepen om een overname door private equity te voorkomen.

2015-07-27 12:56:15 UTRECHT - Logo's van Vivat Verzekeringen en hun merken. De verkoop van de genationaliseerde verzekeraar Vivat, voorheen Reaal, aan de Chinese branchegenoot Anbang Insurance Group is afgerond. ANP ROBIN VAN LONKHUIJSEN
2015-07-27 12:56:15 UTRECHT - Logo's van Vivat Verzekeringen en hun merken. De verkoop van de genationaliseerde verzekeraar Vivat, voorheen Reaal, aan de Chinese branchegenoot Anbang Insurance Group is afgerond. ANP ROBIN VAN LONKHUIJSEN ( ANP)

Gerelateerde artikelen