Economie6 jun '19 17:21

XS4ALL is dood, leve XS4ALL...maar dan anders

Auteur: Judith Laanen

KPN trekt de stekker uit internetprovider XS4ALL, ondanks een petitie die 53.000 keer ondertekend is en acties van XS4ALL-liefhebbers. Kirsten Verdel van de actiegroep 'XS4all moet blijven' meldt op Twitter dat er een nieuwe provider gelanceerd gaat worden. 'We zijn de afgelopen maandag bezig geweest met een alternatief, omdat het unieke van XS4ALL bewaard moet blijven. Denk aan de technische meerwaarde en de helpdesk die bekend staat als beste van Nederland. En de visie op maatschappelijke waarde en hoe je met internet omgaat. Die elementen willen we in een nieuwe provider opnemen.'

Vanochtend werd bekend dat de medewerkers van XS4ALL in dienst komen bij KPN. Deze maand, in juni, moet bekend worden wat de nieuwe naam gaat worden.

Voor de ingang van het hoofdkantoor van KPN wordt gedemonstreerd door actievoerders van XS4ALL moet blijven. Eigenaar KPN maakte in januari bekend dat merknaam XS4ALL verdwijnt.
Voor de ingang van het hoofdkantoor van KPN wordt gedemonstreerd door actievoerders van XS4ALL moet blijven. Eigenaar KPN maakte in januari bekend dat merknaam XS4ALL verdwijnt. ( ANP)

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen