FD Persoonlijk On Air5 mrt '16 09:10

5 maart | Ontwerpster Monique Collignon

Auteur: BNR Webredactie

Deze zaterdag in FD Persoonlijk On Air is Monique Collignon te gast bij presentator Paul Laseur. Ontwerpster Monique Collignon heeft rake klappen gekregen, maar slaat terug en bouwt haar bedrijf opnieuw op. Aan vechtersmentaliteit heeft deze Rotterdamse geen gebrek.

Foto: ANP
Foto: ANP

Na een dieptepunt in 2013, stond Collignon er, in 2014, weer, maar in juli 2015 kwam haar echte comeback, toen ze met haar haute couture-collectie de openingsshow van de Fashionweek Amsterdam gaf. 'Toen de fotografen op de eerste rij hun camera neerlegden om voor me te klappen, toen brak ik'.  Collignon gebruikt Waste2Wear-materiaal (stoffen gemaakt van PET-flessen) voor haar Couture Light collectie lente/zomer 2016.

Man van de wereld Onno Aerden schuift aan om te vertellen over zijn reis naar Florence en zijn duik in de wereld van maatschoenen. Ook namen we een kijkje bij Duyf Shoes in Haarlem, om te zien hoeveel detailwerk er aan een maatschoen wordt verricht. Echte luxe, volgens Aerden.

Sommelier van &Samhoud Places test de iFavine - de snelste manier om je wijn te decanteren. Blogger en onderneemster Annic van Wonderen bespreekt de lifestyletrends deze week, en in Blackbook hoort u de merken en adressen van chef Ottolenghi die deze week in Nederland is.
 

Lees hier meer over FD Persoonlijk On Air

Luister zaterdag om 10.00 uur naar FD Persoonlijk On Air


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen