Amerikaanse Verkiezingen8 nov '16 21:11Aangepast op 9 nov '16 05:07

Ochtendspits LIVE vanuit New York

Auteur: BNR Webredactie

Vanaf 05.00u kun je inschakelen voor een extra lange Ochtendspits-uitzending op BNR, live vanuit New York en helemaal in het teken van de uitslag van de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

Waar gaan we het over hebben?

Presentatrice Petra Grijzen krijgt buitenlandcommentator Bernard Hammelburg en correspondent Reinout van Wagtendonk aan tafel om de uitslag te bespreken. Petra's sidekick Thomas van Groningen is momenteel in het congrescentrum waar ook Hillary Clinton zal zijn, waar hij mensen aan hun jasje zal trekken over de verkiezingen. Andere BNR-verslaggevers gaan op pad, maar we kijken ook naar de swing states en hoe de beurzen reageren. En last but not least: wat gebeurt er met de Senaat?

Real-time uitslagenkaart

Vanaf 03.00u is op BNR.nl real-time de uitslag te volgen op onze verkiezingskaart, die we in samenwerking met kaartenmaker Esri presenteren. De uitslagen zijn gebaseerd op informatie van nieuwszender CNN.

Vanaf 03.00 uur starten we op bnr.nl een liveblog over de uitslag.

Stem dus af op BNR, voor een extra lange Ochtendspits over de Amerikaanse verkiezingen tussen 05.00-10.00 uur live vanuit New York!


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen