Lifestyle2 apr '16 21:04

Reset | Ongegeneerd aan de knoppen zitten

Auteur: Thijs Baas

Hans Pruis is ceo bij Adecco Group Nederland. Op maandagochtend staat hij weer fris in de boardroom, maar op zaterdagnacht draait hij met veel passie als dj in een club, in een wereld van underground, seks, drugs rock'n roll. "Ik combineer zou mijn hobby - dance, muziek - met mijn passie: draaien voor grote groepen mensen."

Foto: Jigal Krant
Foto: Jigal Krant

Ook Pruis zelf had deze opmerkelijke weekendhobby een jaar of zeven geleden nog niet kunnen bevroeden. Nog los van zijn eigen liefde voor de dance was het eenvoudigweg not done om je uit te leven in al te afwijkende passies. Althans: afwijkend voor iemand die doordeweeks als directeur van Adecco. "Maar ja, de één staat zaterdag vol overgave op het hockeyveld, ik sta zaterdagavond in de club, hoe bizar ook. Het is midden in de nacht, dus dat is echt wel anders, maar ja, het hoort er ook bij", zegt hij vanachter zijn draaitafel tegen verslaggever Jigal Krant.  

 

Tegenwoordig kán dat gewoon en volgens Pruis is dat voor een groot deel te danken aan de komst van social media. In een wereld waarin alles wordt gedeeld vinden mensen het leuk als je je passie laat zien, in en buiten je werk. "Dat kán tegenwoordig, maar dat was vijf tot tien jaar geleden heel anders. Nu kan ik er gewoon voor uitkomen dat ik dj ben. De wereld is veranderd: collega's waarderen het dat je naast je werk je passie uitoefent maar ook durft te laten zien. En dat is mooi."

Lees hier meer over FD Persoonlijk On Air

Luister zaterdag om 10.00 uur naar FD Persoonlijk On Air


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen