Lifestyle30 apr '16 15:50

Het droomweekend van Merlin Melles, Founders Carbon Network | Lapland, Japan en Ibiza

Auteur: BNR Webredactie

Geen grenzen aan tijd, afstand of geld, dat nodigt uit tot een afwisselend weekend. In het geval van Merlin Melles, oprichter Founders Carbon Network, leidt de trip naar Lapland, Japan en Ibiza, tussen party en yoga.

Foto: ANP
Foto: ANP

Alledrie de kinderen waren mee naar Lapland, ter viering van het 25-jarig huwelijk van Melles, crossend met de sneeuwscooter over de ijsmeren van Lapland. Ze stuurde zelf, althans een stukje. "Heel stoer. Ik heb ook een stukje als een soort pers achterop gezeten bij mijn man, maar dan vlieg je echt meters de lucht in. We werden opgehaald met hondenslees toen we landden, dat was wel een unieke ervaring." 

 

Japan ligt nog in het verschiet; dat zal in juli gebeuren. Melles hoopt Tokio, Kioto en Hiroshima aan te doen. Uit culturele belangstelling, maar met in het achterhoofd een aanstaande handelsmissie voor de Founders Carbon Network.

Én Ibiza, dat mag wat haar betreft niet ontbreken. Alleen al omdat het land twee aparte werelden vertegenwoordigt: grote dance-experiences én de minder uitbundige kant van het eiland. "Ik vind party, muziek een dansen natuurlijk fantastisch. Maar ik heb ook een keer een kunstenaarsroute gemaakt en dat was ook heel bijzonder om te zien."

Luister zaterdag om 10.00 uur naar FD Persoonlijk On Air


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen