Lifestyle5 dec '17 18:52

Wij voorspellen wat er voor jou in de zak van Sint zit

Auteur: BNR Webredactie

Met hulp van lootjestrekken.nl en bol.com kijken we of het overeenkomt wat volwassenen vragen en wat ze daadwerkelijk krijgen.

( ANP)

Het is Sinterklaasavond en natuurlijk zijn er dit jaar weer cadeautjes. Niet alleen voor kinderen - maar ook voor de volwassenen.

Arjan Kuiper van Lootjes-trekken.nl heeft alle verlanglijstjes bekeken en de top drie voor mannen en vrouwen aan ons verteld. Bij de mannen staat dit jaar op nummer drie een bluetooth GPS tracker. Die kan je gebruiken om je auto terug te vinden op een groot terrein. Nummer twee is een whiskey proefpakket. 'De drank was al een tijdje populair, maar een proefpakket is nieuw in het verlanglijstje.'

En misschien een verrassende nummer een: doucheschuim. 'Persoonlijke verzorging was altijd het cadeau voor de vrouw, maar nu blijkbaar ook bij de mannen.'

Bij de vrouwen staat op nummer drie een smartphonehouder voor in de auto. Kuiper: 'We zien altijd wel dat er praktische dingen voor sinterklaas worden gevraagd.' Nummer twee is een bloemensnijder om bossen goed af te snijden. En nummer een is opnieuw doucheschuim.

CD van U2

En kloppen die verlanglijstjes een beetje met wat er gekocht wordt? Marjolein Verkerk van Bol.com ziet niet zoveel overeenkomsten. Voor mannen is vooral de nieuwe CD van U2 populair in de verkoop. Ook de game Call of Duty is veel gekocht de afgelopen dagen.

Veel vrouwen zullen vanavond ook iets anders krijgen van de Sint. Bol.com heeft de afgelopen dagen veel boeken verkocht, zoals de nieuwe Dan Brown en de laatste in de serie van Fifty Shades of Grey. Er is ook goed nieuws: doucheschuim staat gelukkig bij zowel de mannen als de vrouwen hoog.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen