Lifestyle12 aug '19 17:37Aangepast op 12 aug '19 18:48

Inside Information | Zo simpel kan duurzaam zijn

Auteur: BNR Webredactie

Niets peperdure boodschappen of duurzame snufjes. Pierre Wind heeft een aantal eenvoudige tips bedacht waar zelfs jij als keukenkluns nog mee uit de voeten kunt, mocht je duurzaam willen gaan koken.

Gastheer is TV-kok en smaakambassadeur Pierre Wind houdt zich vrijdag bezig met vers voedsel tijdens het evenement de Grootste Keuken van Nederland in het ADO-stadion in Den Haag. Het evenement, dat wordt bijgewoond door 8.000 basisscholieren en hun 1.600 begeleiders, wordt gehouden tijdens de Week van de Smaak.
Gastheer is TV-kok en smaakambassadeur Pierre Wind houdt zich vrijdag bezig met vers voedsel tijdens het evenement de Grootste Keuken van Nederland in het ADO-stadion in Den Haag. Het evenement, dat wordt bijgewoond door 8.000 basisscholieren en hun 1.600 begeleiders, wordt gehouden tijdens de Week van de Smaak. ( ANP)

Gerelateerde artikelen