Lifestyle2 sep '19 12:59

De muziekkeuze van... Vincent Germyns

Auteur: BNR Webredactie

Iedere dag vragen we onze eerste gast aan het eind van het interview naar zijn of haar favoriete nummer. Omdat iemands muziekkeuze een mooi inkijkje geeft in wat hem of haar beweegt of bezighoudt. CEO van BinckBank Vincent Germyns, koos voor 'The Best is Yet to Come' van Novastar.

BinckBank is overgenomen. Na de aankondiging in december 2018 hebben de toezichthouders de overname door het Deense Saxo in juli goedgekeurd. 'Wij starten een nieuw hoofdstuk en dat zien we met heel veel positiviteit tegemoet', zegt CEO van BinckBank Vincent Germyns. Daarom is de titel van de muziekkeuze van vandaag toepasselijk volgens de CEO.

'Joost Swegers is een Nederlander, het is een beetje een knipoog en de titel lijkt me heel toepasselijk', zegt CEO Vincent Germyns. Foto: Het album Novastar van Novastar (C: Warner Music)
'Joost Swegers is een Nederlander, het is een beetje een knipoog en de titel lijkt me heel toepasselijk', zegt CEO Vincent Germyns. Foto: Het album Novastar van Novastar (C: Warner Music) (YouTube, Novatartv)

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen