Lifestyle20 sep '19 13:41Aangepast op 23 sep '19 09:40

Luizen?! Hoe vertel je het aan je collega's?

Auteur: BNR Webredactie

Ze zijn bijna onzichtbaar, zitten in je haar en je kríjgt er toch een jeuk van. Een van onze redacteuren ploos de ergernis die luizen heet voor ons uit. Stel: je hebt geen dagelijks contact met kinderen maar je krijgt toch luizen. Hoe vertel je dat aan je collega's!?

Nu de scholen weer zijn begonnen is het feest op de kinderhoofden van Nederland: luizen kunnen zich helemaal uitleven. Maar als je pech hebt als volwassene, krijg je ze dus. Hoe los je dát nou op de werkvloer op. Redacteur Judith Laanen kreeg jeuk en haar ergste nachtmerrie kwam uit...

Lees hier meer over het onderzoek van het RIVM over hoofdluis.

Ouders controleren de leerlingen op hoofdluis bij Basisschool Het Volle Leven. Hoofdluis komt niet alleen voor bij leerlingen van de basisschool, ook middelbare scholieren hebben geregeld last van de vervelende beestjes blijkt uit onderzoek van het RIVM.
Ouders controleren de leerlingen op hoofdluis bij Basisschool Het Volle Leven. Hoofdluis komt niet alleen voor bij leerlingen van de basisschool, ook middelbare scholieren hebben geregeld last van de vervelende beestjes blijkt uit onderzoek van het RIVM. (ANP REMKO DE WAAL)

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen