Podcasts12 dec '16 10:40

BNR lanceert Het BNR Expert Podcast Netwerk

Auteur: BNR Webredactie

Het aanbod van Nederlandstalige podcasts is beperkt en niet overzichtelijk. Specifieke kennis is er wel, maar die is lastig te vinden. Populaire podcasts komen vaak uit het buitenland. Als radiomakers èn podcastluisteraars vinden wij dat dit beter moet. Daarom ontwikkelen wij het BNR Expert Podcast Netwerk. Een verzameling van de beste zakelijke podcasts van Nederland.

Image

Hoort jouw podcast bij de beste zakelijke podcasts van Nederland?
Ben jij de trotse maker van een kwalitatieve, inhoudelijke podcast met als onderwerp één (of een combinatie) van de BNR thema’s zoals o.a. Economie, Technologie, Ondernemen, Wetenschap of Management? Wil jij kans maken op een podium op de radio, professionele begeleiding van BNR radiomakers? Meld je aan op BNR.nl/expert

BNR On Demand

BNR heeft zichzelf tot doel gesteld het nieuwsaanbod verder te personaliseren en digitaliseren. Luisteraars zijn gewend media te consumeren waar, wanneer en hoe zij dat willen. BNR streeft na de luisteraar hierin volledig tegemoet te komen. Daarom wil BNR daar zijn waar de luisteraar is. Het BNR Expert Podcast Netwerk is één van de pijlers van deze strategie.

Innovatiesubsidie

Het BNR Expert Podcast Netwerk komt tot stand met dank aan subsidie van het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen