Media27 mrt '18 21:23Aangepast op 2 nov '18 16:56

BNR wint 'meest innovatieve bedrijf' bij TIM Awards

Auteurs: BNR Webredactie en Judith Laanen

BNR Nieuwsradio heeft de 'Most Innovative Company' van The Innovation Manager Awards in de wacht gesleept. De TIM Awards worden georganiseerd door CIO Magazine en eens per jaar uitgereikt.

Andere genomineerden in dezelfde categorie waren NXP en Eneco.

Sjors Fröhlich, hoofdredacteur van BNR Nieuwsradio, is trots: 'Het is een waardering voor het feit dat ons audiobedrijf echt constant bezig is met innovatie. Door de samenwerking met VoizzUp kunnen we realtime de behoefte van luisteraars meten. Hiermee tonen we aan dat het nu al mogelijk is om de meting van luistercijfers te digitaliseren en te optimaliseren.'

De TIM-awards werden uitgereikt tijdens de CIO Dinnershow, een jaarlijks evenement voor CIO's (chief information officers) dat gehouden wordt als afsluiter van de Business Innovation Summit. Andere categorieën waarin prijzen werden uitgereikt waren de meest innovatieve Leader, Vendor, Ecosystem en New Kid. De awards zijn een initiatief van ICT Media, met als doel het belonen en stimuleren van innovatieve projecten bij zowel leveranciers als afnemers op het gebied van IT.

Bekijk alle genomineerden van 2018


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen