Media4 jan '19 10:23Aangepast op 29 dec '20 12:35

Stem op BNR

Auteur: BNR Webredactie

BNR's The Friday Move is genomineerd voor de Gouden RadioRing voor beste radioprogramma. Wij zijn daar natuurlijk heel trots op. Maar nu we mogen ruiken aan deze zeer eervolle prijs, willen we hem winnen ook en daarvoor kan jouw stem doorslaggevend zijn! Hoe je ons kunt steunen? Hieronder lees je alles over de Radioringen en de Marconi Award.

DIRECT STEMMEN

Je kunt nog tot en met 10 januari 2019 je stem uitbrengen op je favoriete radioprogramma, radioman en radiovrouw van het jaar. De uitreiking is op 31 januari in Theater Gooiland in Hilversum.

Online Award

BNR is voor de lancering van SMART RADIO genomineerd voor de Marconi Online Award, een nieuwe juryprijs om audio-initiatieven te waarderen die zich online afspelen en die in zekere zin de springplank zijn naar de radio van de toekomst.

Naast BNR zijn ook Dag en Nacht Media en NPORadio4.nl genomineerd voor deze prijs.

Vakjury

De vakjury voor de Marconi Awards bestaat dit jaar uit Wibo Dijksma (juryvoorzitter, AVROTROS), Marc Adriani (Talpa Radio), Bart Arens (NPO Radio 2), Mireille van Ark (BNR Nieuwsradio), Jan-Willem van Engelen (NPO Radio 2 & 5), Beitske de Jong (NPO Radio 4), Dave Minneboo (Qmusic), Coen Swijnenberg (Radio 538), Jordi Warners (SLAM!) en Simone Weimans (NPO Radio 1).

DIRECT STEMMEN

Gerelateerde artikelen