Media9 dec '19 16:41

Vijf duo's presentatoren vervangen Jinek

Auteur: BNR Webredactie

Het is altijd mooi als je bij een bedrijf vertrekt, en er niet een, niet twee, maar tien mensen nodig zijn om jouw schoenen te vullen. Het overkomt Eva Jinek, want vandaag is bekend geworden wie haar gaan vervangen, en dat zijn vijf duo's presentatoren.

Lees ook | Jeroen Pauw kritisch over Twan Huys

'Merkwaardig'

'Er zitten best gekke duo's in', zegt tv-deskundige Van der Veer. Ook omroeppolitiek zal ongetwijfeld een rol hebben gespeeld bij het kiezen van de presentatoren denkt Van der Veer. Een talkshow zonder gezichtsbepalende presentator, dat is de opzet van de NPO. 'Ik vind dat heel merkwaardig. Je bent kennelijk makkelijk vervangbaar.'

Duo's

Als eerste heb je Erik Dijkstra en Willemijn Veenhoven. Sophie Hilbrand gaat presenteren samen met Hugo Logtenberg, Thijs van de Brink gaat samen met Giovanca aan de slag. Charles Groenhuizen komt naast Carrie ten Napel te zitten. En het laatste duo is nog niet bekend. De verwachting was een combinatie van Fidan Ekiz en Jort Kelder. Maar nu lijkt het erop dat Jeroen Pauw ook een plekje krijgt in die draaimolen, want hij maakt vandaag bekend te stoppen met zijn talkshow Pauw. Dat Pauw er misschien nog bijkomt, 'daar gelooft' Bert van der Veer 'helemaal niks van'.

Eva Jinek tijdens haar laatste uitzending bij de NPO, ze stapt over naar RTL4.
Eva Jinek tijdens haar laatste uitzending bij de NPO, ze stapt over naar RTL4. (ANP)

Gerelateerde artikelen