Media29 apr '22 11:47

BNR zoekt een social media-stagiair!

Auteur: BNR Webredactie

TikTok jij jezelf een slag in de rondte, heb je Twitter uitgespeeld en Instagram jij het snot voor de ogen? Dan ben jij misschien wel dé stagiair die we zoeken voor de social media-redactie van BNR!

Reageren doe je hier!

We zoeken een hands-on stagiair die van aanpakken weet en actief kan meehelpen met het maken van social content voor BNR. We zijn actief op de bekendste kanalen, waar we steeds meer mensen weten te bereiken.

Wat moet je kunnen?

Los van dat je zelf helemaal opgaat in socials, is het handig als je met je ogen dicht kan Photoshoppen en je de weg weet binnen Première Pro.

Over BNR

BNR is een algemene nieuwszender met nét iets meer aandacht voor ondernemen en economie dan andere zenders. Het redactieteam is jong en enthousiast, en zit in Amsterdam, vlakbij het Amstelstation. We maken content voor FM, online en social.

Bij BNR leer je samenwerken tussen de verschillende redacties en collega's, daarnaast zal je in je stageperiode meer leren over hoe je kwalitatief nieuws kan verspreiden en op een juiste toon stuurt naar de doelgroep die we willen bereiken.

Als social stagiair ga je verder meewerken aan programma's als The Friday Move met Wilfred Genee.

Check alvast onze kanalen!

Instagram

Twitter

YouTube

LinkedIn

Facebook

Interesse?

Stuur dan een mail naar Jorn Lucas via stage@bnr.nl, of DM ons - je weet ons te vinden!

Let op: je kunt alleen bij BNR stage lopen als je bent ingeschreven bij een opleiding! Stagiairs ontvangen maandelijks een stagevergoeding.

Gerelateerde artikelen