Media2 aug '22 11:35

De beste podcasts voor de vakantie van BNR

Auteur: BNR Webredactie

Of je nou intercontinentaal business class vliegt, twintig uur zit opgevouwen in de bus naar Torremolinos of een plekje op zoekt in ons eigen land: BNR heeft de mooiste podcasts op een rij gezet om jouw reis aangenamer te maken. Zo fleur je de reis naar je bestemming op met het beste dat BNR te bieden heeft.

China Podcast

Luister verder: Zomerlijst | China Podcast

China is een intimiderend groot en complex land. Maar je kunt er niet om heen. Geopolitiek, militair, economisch en wetenschappelijk: China is overal en wordt steeds belangrijker. In de China Podcast zocht eerst Mark Beekhuis en vanaf 2020 Li'ao Wang met gasten uit hoe het land werkt. Dit zijn de beste vijf afleveringen om tijdens jouw vakantie China beter te leren begrijpen. Of je nou naar China op vakantie gaat, of er vanaf een strandbedje op Ameland meer over wil leren.


Perestrojkast

Luister verder: Zomerlijst | Perestrojkast

Terwijl voor velen van ons met het aanbreken van de zomer een welverdiende vakantie begint waar onze enige zorgen de brandstofprijs en de rijen op Schiphol zijn, woekert de oorlog tussen Oekraïne en Rusland voort. Voor de nodige nuance maar vooral de beste achtergronden, hier een zorgvuldig geselecteerde lijst van afleveringen van de Perestrojkast.


De Technoloog

Luister verder: Zomerlijst | De Technoloog

Kwantummechanica, auto's op zonne-energie, een betalings-unicorn en methodes om om te gaan met het steeds ruigere water in Nederland. In de Technoloog leer je over techniek en innovatie van eigen bodem.


Italië Podcast

Luister verder: Zomerlijst | Italië Podcast

Een van 's lands meest populaire vakantielanden: Italië. Maar wat maakt dat laarsvormige land nou zo vreselijk onweerstaanbaar? Donatello Piras, een in Nederland geboren Italiaan, en Eveline Rethmeier, journalist en oud Italië-correspondent gaan op zoek naar de ziel van Italië. Dit zijn de vijf beste afleveringen voor jou op een rij.


Klantenpodcast

Luister verder: Zomerlijst | Klantenpodcast

Dé podcast over eigentijdse klantgerichtheid met elke aflevering praktische tips, verfrissende inzichten en praktijkvoorbeelden die je helpen om de verwachtingen van jouw klanten te overtreffen. Een onmisbaar stukje amusante informatie om goed geïnformeerd terug te keren van de vakantie.


Cryptocast

Luister verder: Zomerlijst | Cryptocast

De Cryptocast reist niet alleen af naar El Salvador, maar neemt je deze zomer ook mee naar vergezichten over de toekomst van de bitcoin en de effecten van inflatie.

Gerelateerde artikelen