Media21 mrt '23 09:06Aangepast op 24 mrt '23 13:43

BNR zoekt een stagiair social media

Auteur: BNR Webredactie

BNR zoekt een stagiair(e) die geïnteresseerd is in online nieuwsmedia, en graag meedenkt over nieuwe vertelvormen. Je kent de weg op social media en online en hebt al enige ervaring in werken met beeldbewerkingsprogramma’s en je wilt je hier graag verder in ontwikkelen.


  • Duur: Drie maanden of meer.
  • Uren: 32 - 40 uur
  • Startdatum: Vanaf mei 2023, of in overleg
  • Er is een stagevergoeding

Reageer nu snel!

Bij BNR krijg je de kans je te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden te leren bij een bekend en toonaangevend mediabedrijf dat middenin het nieuws staat. Je wordt onderdeel van een leuk team met overwegend jonge collega’s waar je alles leert over het ontstaan-proces van online media. Je gaat onder andere meewerken aan onze goed beluisterde podcasts en programma's als The Friday Move met Wilfred Genee en de Big Five.

Onze redactie zit tegenover het Amstelstation in Amsterdam. Je ontvangt van ons een maandelijkse stagevergoeding en alle materialen om je stage goed te kunnen uitvoeren. We borrelen regelmatig op toplocaties en daar ben jij natuurlijk ook welkom.

(Marijn Reichert/BNR)

Functie-eisen

Wie ben jij?

Ben je derde- of vierdejaarsstudent en op zoek naar een stage binnen de media en breng je het volgende mee:

  • Enige ervaring met het bedenken, bewerken en plaatsen van social media-posts;
  • Ervaring met Adobe Photoshop en Première of vergelijkbare programma’s;
  • Je vindt het leuk jouw ideeën te vertalen naar beeld;
  • Journalistieke interesse.

Dan horen we graag van je!

Wij willen het nieuws binnen onze redactie vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daarom nodigen we uitdrukkelijk stagiaires van alle achtergronden uit om te reageren.

Wie zijn wij?

BNR is een mediabedrijf dat beslissingsmakers van vandaag en morgen helpt keuzes te maken. Bij BNR maken wij dagelijks podcasts, radio en online nieuws waarmee we ondernemers van Nederland bereiken en van relevant nieuws voorzien.

Het online team bestaat uit vijftien enthousiaste redacteuren. Samen schrijven wij nieuwsartikelen voor BNR.nl en onze app, bedenken en maken wij social media-content voor al onze kanalen.

Wij willen het nieuws binnen onze redactie vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daarom nodigen we uitdrukkelijk stagiaires van alle achtergronden uit om te reageren.

Interesse?

Wil je meer weten over deze stage of ben je geïnteresseerd, stuur dan voor 21 april een mail met je motivatie om voor BNR stage te lopen naar eindredacteur Julian Verbeek, julian.verbeek@bnr.nl.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen