Mobiliteit20 sep '19 18:33

Hoop voor F1-fans die azen op Dutch GP-tickets

Auteur: Noud Broekhof

Er gloort hoop voor Formule 1-fans die toch nog tickets voor de Dutch Grand Prix willen kopen. Er komen mogelijk nieuwe kaarten op de markt. En vanaf januari begint de verkoop van tweedehands kaarten. Dat vertelt Jeroen van Glabbeek, CEO van CM.com, in de BNR-podcast The Road to Zandvoort. Het bedrijf uit Breda verzorgt de kaartverkoop voor de organisatie.

De vraag naar kaarten voor de Dutch Grand Prix was deze zomer veel groter dan het aanbod, waardoor de organisatie veel fans moest teleurstellen. Toch gloort er weer hoop voor fans die graag naar de terugkeer van de Formule 1 in Zandvoort willen gaan kijken. 'Er zouden nog tribunes bij kunnen komen', zegt Van Glabbeek. Maar hij kan dat op dit moment nog niet officieel bevestigen.

Spijt

Heb je kaarten voor de race in Zandvoort, maar wil je toch niet gaan dan kun je ze vanaf januari doorverkopen. 'Vanaf begin volgend jaar komt er een systeem voor mensen die kaarten gekocht hebben en daar toch spijt van hebben. Ze kunnen de kaarten teruggeven aan de organisatie en dan gaan we die kaarten opnieuw verkopen', zegt Van Glabbeek. Op deze manier hoopt de organisatie de zwarte handel in tickets tegen te gaan.

Luister naar de tweede aflevering van The Road to Zandvoort met als gast Jeroen van Glabbeek, CEO van CM.com.

(ANP / REMKO DE WAAL)

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen