Mobiliteit6 dec '19 17:27

'Verbouwing Circuit Zandvoort voor op schema'

Auteur: Noud Broekhof

De verbouwing van Circuit Zandvoort loopt voor op schema. Dat zegt bouwbedrijf VolkerWessels in de BNR-podcast The Road to Zandvoort.

Volgens de planning moet de racebaan in de loop van februari weer open gaan, maar hoofd Dutch Grand Prix-sponsoring Marnix Drysdale van VolkerWessels verwacht dat een groot deel van de werkzaamheden eind januari al klaar zijn. En eventuele tegenslagen zijn ingecalculeerd. 'We werken vijf dagen per week. We kunnen het tempo opschalen en bijvoorbeeld in shifts of zeven dagen per week gaan werken. Vooralsnog loopt het heel erg goed. We lopen iets voor op de planning die afgegeven is', zegt Drysdale.

Ruim een maand geleden begon de verbouwing van het circuit. Begin mei keert voor het eerst sinds 1985 de Formule 1 terug in Zandvoort.

Benieuwd naar de hele aflevering? Luister The Road to Zandvoort met VolkerWessels terug.

Werkzaamheden op Circuit Zandvoort, tijdens een media-update over de verbouwing van het circuit. In 2020 wordt op het circuit de Formule 1 Dutch Grand Prix gereden.
Werkzaamheden op Circuit Zandvoort, tijdens een media-update over de verbouwing van het circuit. In 2020 wordt op het circuit de Formule 1 Dutch Grand Prix gereden. (Robin van Lonkhuijsen (ANP))

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen