Ondernemen23 dec '21 07:00Aangepast op 23 dec '21 08:42

BNR geeft ondernemers een booster met gratis airtime

Auteur: BNR Webredactie

Ondernemers kunnen op donderdag 23 december en vrijdag 24 december live in het BNR programma De Ochtendspits hun product of dienst promoten. Tussen 09:30 uur en 10:00 uur kunnen ondernemers hiervoor inbellen. De gratis airtime voor ondernemers is onderdeel van de campagne De Ondernemersbooster en helpt ondernemers om hun webshop, click & collect of afhaalmogelijkheden een extra podium te geven.

23 en 24/12: De Ondernemersbooster: www.bnr.nl/ondernemersbooster

De Ondernemersbooster is een initiatief van B2B contentmarketingbureau Stage Content en wordt mede mogelijk gemaakt door Company.info, leverancier van zakelijke informatie aan het bedrijfsleven.

De Ondernemersbooster
De Ondernemersbooster (BNR, Company.info)

Luister live | De Ochtendspits. Van 06:00 tot 10:00 uur, met Bas van Werven

Samen met BNR willen zij hiermee de door maatregelen getroffen ondernemers aanmoedigen zich vooral niet te laten kisten.

BNR hoofdredacteur Mireille van Ark: ‘Ondernemers zijn door de maatregelen ongelooflijk hard getroffen. Samen met Stage Content en Company.info willen wij hiermee laten zien dat wij deze ondernemers, júist in deze tijd, een warm hart toedragen.’ Initiatiefnemer Ruth van der Vlugt, creative director van Stage Content, hoopt dat ondernemers vooral weer wat positieve energie krijgen van de campagne: ‘Ondernemers zijn van nature optimisten. Met deze campagne willen we dat optimisme én veerkracht éxtra aanwakkeren.’

De campagne De Ondernemersbooster loopt tót de kerst via print (FD), radio en online (BNR).

Inbellen

Ondernemers die graag een oproep willen doen op BNR kunnen hiervoor op donderdag 23 december en vrijdag 24 december tussen half 10 en 10 uur inbellen op BNR met nummer 020.468.0000.

De Ondernemersbooster
De Ondernemersbooster (BNR, Company.info)

Gerelateerde artikelen