Nieuws • Podcasts

12 sep '17 14:14 • Podcasts

Met de verdere digitalisering van de wereld staan…

Met de verdere digitalisering van de wereld staan bedrijven voor een nieuwe uitdagingen. Welke verantwoordelijkheid hebben internetbedrijven? Met welke visie is een bedrijf toekomst bestendig. De mannen van de Heisessie hebben zich in de vakantie verdiept in het bedrijfsmodel van de toekomst en legen je dit uit met praktische voorbeelden in deze nieuwe aflevering. Shownotes: - Wait But Why: https://waitbutwhy.com/ - ARKit demo's: https://www.iculture.nl/nieuws/arkit-toepassingen/ - Ted Talk Simon Sinek : https://www.ted.com/talks/simon_sinek_how_great_leaders_inspire_action?language=nl

Met de verdere digitalisering van de wereld staan…
12 sep '17 11:54 • Podcasts

Bevlogen speech van Peter Hinssen tijdens de Open…

Bevlogen speech van Peter Hinssen tijdens de Opening Academisch Jaar van de Technische Universiteit Delft. Titel: 'The technologies of the day after tomorrow'. Over de ongekende ontwikkelingen die ons nog te wachten staan. (Engels) (Peter Hinssen is a serial entrepreneur, adviser and keynote speaker on the topics of radical innovation, leadership and the impact of all things digital on society and business. He is the author of three bestselling business books. Peter is currently writing on his fourth book ‘The Day After Tomorrow’ (2017), about surviving in times of radical innovation.)

Bevlogen speech van Peter Hinssen tijdens de Open…
12 sep '17 11:44 • Podcasts

Niet alleen bedenken dat je een kind wilt, maar o…

Niet alleen bedenken dat je een kind wilt, maar ook al weten wat voor één. In deze NEMO Kennislink Live praat redacteur Desiree Hoving met deskundigen over de mogelijkheden in voortplantingsonderzoek. Sjoerd Repping (Voortplantingscentrum van het AMC), Martina Cornel (hoogleraar community genetics aan het VUMc), en Erik Sistermans (hoofd genoomdiagnostiek VUMc). Vroeger wisten ouders pas op de dag van de geboorte of ze een jongen of een meisje kregen. Nu kunnen we zijn of haar hele genetische code al weten en daarop selecteren, of die code zelfs aanpassen. En als het niet lukte om kinderen te krijgen dan was dat voorheen iets om je bij neer te leggen. Nu is dat het een begin van een traject richting IVF.

Niet alleen bedenken dat je een kind wilt, maar o…
5 sep '17 02:32 • Podcasts

FW082 - 99 procent van haar business komt via Instagram - Emilie Sobels en Jelle Drijver | Frankwatching.com

Girlboss Emilie Sobels is de ondernemer achter Hashtagworkmode. Waar je als vrouw / girlboss vaste werkplekken en flexplekken kan huren in Amsterdam, Rotterdam en per 1 december 2017 ook in Utrecht. Ik sprak haar vlak nahef tekenen van de huurovereenkomst voor haar nieuwe locatie aan de Brigittenstraat 22 over haar ondernemersroute, waarom ze alleen verhuurt aan vrouwen, haar boek: "Babe You Got This" en hoe zijn zo'n 99% van haar business uit Instagram haalt!

FW082 - 99 procent van haar business komt via Instagram - Emilie Sobels en Jelle Drijver | Frankwatching.com