Politiek25 sep '18 16:01

Defensie gaat alsnog proberen om soldaten van kleding te voorzien

Auteur: BNR Webredactie

Defensie gaat er alles aan doen om onze soldaten alsnog met voldoende warme kleding op oefening naar Noorwegen sturen. Die belofte deed staatssecretaris Barbara Visser van Defensie nadat bleek dat militairen geld kregen om zélf isolerende kleding te kopen.

Als het zo ver had moeten komen dat onze militairen écht zelf hadden moeten gaan shoppen, dan heeft stijlgoeroe Yvo van Regteren Altena nog wel wat tips:

Barbara Visser, staatssecretaris van Defensie, staat de media te woord na afloop van het wekelijkse vragenuurtje in de Tweede Kamer waar onthutst werdt gereageerd op het bericht dat Nederlandse militairen die volgende maand meedoen aan een NAVO-oefening in Noorwegen hun eigen winterkleding moeten regelen. Defensie had de kleding voor hen moeten kopen, maar slaagde daar niet op tijd in.
Barbara Visser, staatssecretaris van Defensie, staat de media te woord na afloop van het wekelijkse vragenuurtje in de Tweede Kamer waar onthutst werdt gereageerd op het bericht dat Nederlandse militairen die volgende maand meedoen aan een NAVO-oefening in Noorwegen hun eigen winterkleding moeten regelen. Defensie had de kleding voor hen moeten kopen, maar slaagde daar niet op tijd in. (Jasper Juinen)

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen