Politiek19 mrt '19 10:39Aangepast op 19 mrt '19 11:18

Campagne Provinciale Statenverkiezingen hervat

Auteur: BNR Webredactie

De politieke partijen hervatten de verkiezingscampagne op de laatste dag voor de Provinciale Statenverkiezingen. Wel zullen de campagnes dinsdag op een ingetogen manier gevoerd gaan worden. De campagne werd maandag, twee dagen voor de verkiezingen, stilgelegd vanwege de schietpartij in Utrecht. Politiek verslaggever Sophie van Leeuwen denkt dat de campagne een serener karakter zal hebben.

Op de laatste campagnedag zijn de partijen doorgaans nog druk met allerhande campagne-activiteiten. 's Avonds zouden de Haagse kopstukken in Arnhem aantreden voor het laatste grote verkiezingsdebat van de NOS. De PVV wil dinsdagmiddag of -avond het kabinet nog in de Tweede Kamer aan de tand voelen over de gebeurtenissen in Utrecht van maandag. Als de andere partijen daarmee instemmen, komt het slotdebat van de NOS waarschijnlijk in de knel.

LUISTER OOK: Thierry Baudet wijt schietpartij aan laks immigratiebeleid

2019-03-19 10:34:54 DEN HAAG - De vlag bij het Ministerie van Algemene Zaken hangt een dag na het schietincident in Utrecht halfstok. Als gevolg van een schietpartij in een tram vielen drie doden en vijf gewonden. ANP BART MAAT
2019-03-19 10:34:54 DEN HAAG - De vlag bij het Ministerie van Algemene Zaken hangt een dag na het schietincident in Utrecht halfstok. Als gevolg van een schietpartij in een tram vielen drie doden en vijf gewonden. ANP BART MAAT ( ANP)

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen